VimmerbyHus VimmerbyHus

Lediga jobb

AB Vimmerbyhus har tillverkat hus sedan 1955. Vi förfogar över hela kompetenskedjan från design, utveckling, konstruktion med beräkningar till att producera och komponera kompletta husleveranser.


Vill du bli en del av Vimmerbyhus? Vi söker dig som är erfaren hussäljare i Blekinge län.

 

Vimmerbyhus bedriver tillverkning och försäljning av monteringsfärdiga materialsatser till hus, samt separat tillverkning och försäljning av takstolar. Monteringsfärdiga materialsatser är huvudsysselsättningen, men bolaget har även utvecklats till en viktig leverantör inom B2B segmentet då både som stom-leverantör (utfackningsväggar) och fulleveranser av hela materialsatser.

 

AB Vimmerbyhus är ett dotterbolag till Carlenskogs Byggcenter AB som startade sin verksamhet redan 1955 genom grundaren Runar Carlenskog. År 2005 bildades koncernen Carlenskogs ByggCenter AB med dotterbolagen AB Vimmerbyhus och Carlenskogs Byggvaruhus AB som bedriver verksamheten i egen regi. Läs mer på www.vimmerbyhus.se.

 

Vimmerbyhus är långt ifrån störst,

men när det gäller kvalitet och kunnande, flexibilitet och möjlighet för kunden att påverka funktion och utseende vågar vi påstå att vi är bland de allra bästa.

 

Nu söker vi en säljare till vidareutveckling av Blekinge län. En säljare som kan hela byggprocessen från första kundkontakt till slutbesiktning och som vill jobba med försäljning av våra unika hus söder om Kalmar och i Blekinge län.

 

Du har dokumenterad försäljningsvana och du får gärna ha erfarenhet från byggbranschen. Du arbetar affärsmässigt och professionellt och är van vid projektledning. Som säljare har du tätt samarbete med bland annat våra arkitekter och vår säljsupport. Du rapporterar till företagets VD.

 

Vi söker dig med stort engagemang, sinne för goda affärer och som alltid sätter kunden främst. Du är en positiv, kreativ och resultatorienterad person som har lätt att skapa goda och långsiktiga relationer, både internt och externt. Du följer upp dina åtaganden och du arbetar noggrant, strukturerat och metodiskt.

 

Hos oss får du möjligheten att kunna påverka företagets fortsatta framgång och vi erbjuder dig en mycket viktig roll!

 

Din huvudsakliga uppgift är att sälja hus och skapa goda kundrelationer. I ditt uppdrag ingår att bearbeta din lokala marknad för att skapa en bred kännedom om Vimmerbyhus inom ditt distrikt. Förutom att uppsöka nya kunder, skapar du nya möjligheter till försäljning.

 

Varmt välkommen med din ansökan och ditt CV som du sänder till joakim.ivarsson@vimmerbyhus.se. Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Ivarsson, VD, 070-340 89 84.

 

Sista ansökningsdatum är den 01.03.2019, men skicka gärna din ansökan redan idag då vi gör ett löpande urval!

Vid frågor, kontakta: Joakim Ivarsson 070-340 89 84.

Välkommen in med din ansökan till:
joakim.ivarsson@vimmerbyhus.se

Alternativt
AB Vimmerbyhus, Joakim Ivarsson
Box 77, 598 21 Vimmerby