top of page
MEI02029.jpg

KOMPLETT LEVERANS/
MERSTOMME

Vill du bygga själv, och köpa egen inredning till ditt hus? 

Vi hjälper dig.

FORSELL1.png

KOMPETT LEVERANS

Med en komplett husleverans ingår det mesta du behöver till ditt hus. Det du köper själv, ofta via din byggare, är ytskikt på väggarna. Det vill säga färg/tapeter, kakel och klinker.

 

Huset kommer levererat i en stomleverans, tryggt och säkert blir det vädertätt inom några dagar. När byggaren sedan fått upp innerväggar kommer ytterligare leveranser med kök, vitvaror, badrumsmöbler, golv, dörrar och värmesystem. 

Tanken är att du ska kunna slappna av medans byggarna färdigställer huset, och du har gjort dina interiöra val med oss tidigare i resan.

MERSTOMME

Det vi kallar merstomme är likt namnet, en stomme, med det lilla extra. För att ge trygghet till våra kunder inkluderar stommen en del nödvändiga delar som alltid ingår.

Vill du köpa en merstomme från oss får du en komplett utsida med väggar, fönster, takstolar med råspont och taktäckning, bjälklag (vid 2-planshus), reglar och skivmaterial, och ett komplett värme- och ventilationspaket. Till detta ingår alltid VA, el, och ventilationsritningar. 

Enkelt förklarat så köper du interiören själv. Golv, kök, vitvaror, badrumsmöbler, tvättstugeinredning, dörrar och listverk.

Wesik 50%-11.jpg

Några av våra samarbetspartners

bottom of page