VimmerbyHus VimmerbyHus

Lediga jobb

AB Vimmerbyhus har tillverkat hus sedan 1955. Vi förfogar över hela kompetenskedjan från design, utveckling, konstruktion med beräkningar till att producera och komponera kompletta husleveranser.


SÄLJANDE TAKSTOLSKONSTRUKTÖR

I nära samarbete med kunden arbetar du fram lösningar och gör konstruktionsritningar.

Du har ingenjörsexamen och/eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig. I första hand söker vi dig som redan arbetat med specialprogrammen Pamir, RoofCon och TrussCon eller har erfarenhet från projekt med CAD-program, som Auto-Cad.


KONSTRUKTÖR

I arbetsuppgifterna ingår att konstruera prefabricerade trähus, vilket innebär konstruktionsberedningar, tekniska utredningar, ta fram underlag för tillverkning av trähuskomponenter samt montage- och systemritningar.

Vi ser att den sökande har vana och har erfarenhet av Autocad, är utbildad byggnadsingenjör och har några års erfarenhet som konstruktör riktat mot husproduktion eller likvärdig erfarenhet och utbildning.

Viktigt för Vimmerbyhus är att du har god samarbetsförmåga, är noggrann och har social kompetens då tjänsten medför kontakt med myndigheter, leverantörer och entreprenörer.


 

 

Vid frågor, kontakta: Jens Carlsson 076-787 57 37.

Välkommen in med din ansökan till:
jens.carlsson@vimmerbyhus.se

Alternativt
AB Vimmerbyhus, Jens Carlsson
Box 77, 598 21 Vimmerby

Urvalet sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.