top of page
2017-10-26-Ada-Treehouse_ChristianBoo_52_edited.jpg

MEDARBETARE PRODUKTION

Vi söker dig som gillar att bygga, vi behöver förstärka med fler medarbetare till både vår husfabrik och vår egen takstolstillverkning. Arbetsuppgifterna är varierande och det ena huset är inte det andra likt, vi jobbar tillsammans i mindre team och hjälps åt för att underlätta för varandra och vi löser utmaningar tillsammans. 

 

Vi söker dig som gillar att bidra till gruppen med engagemang och gott humör, du trivs när det är mycket att göra och kan tänka dig att jobba övertid ibland, när det behövs. Du vill ta ansvar och är noggrann, för dig är det viktigt att kunden som har köpt huset ska bli nöjd med ditt arbete!

 

I vår moderna husfabrik jobbar du dagtid (kl 06.45 - kl 16.00 utom på fredagar då slutar vi tidigare, kl 13.00). I vår takstolstillverkning jobbar du skift (ena veckan kl 05.30- 14.30 och andra vecka kl 14.20-24.00). Tjänsterna är på heltid och anställning tillsvidare (fast anställning) med provanställning under sex månader. 

 

Har du viljan att lära dig hantverket, sök jobb hos oss! Har du byggnadsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet av att bygga småhus i fabrik, då är det ännu bättre.

Har du frågor om jobbet, mejla info@vimmerbyhus.se så återkommer vi och bokar in ett möte så snart vi kan.

 

Mejla din ansökan redan idag till info@vimmerbyhus.se eller före den 10 april.

Vi kommer boka in möten och intervjuer löpande så mejla gärna och berätta lite om dig själv och varför du skulle vilja jobba hos oss. Bifoga gärna också ett cv som beskriver din bakgrund, utbildning och erfarenhet. 

Vimmerbyhus har en lång tradition av att bygga unika hus, tillsammans med våra medvetna kunder skapar vi något personligt. Vi bygger miljövänliga hus med trästomme och olika fasader, vi inreder efter kundens önskemål med känsla för design och kvalité. Det går bra för oss och vi behöver förstärkning!

Vimmerbyhus Eken (utan bakgrund).png
bottom of page