top of page
2017-10-26-Ada-Treehouse_ChristianBoo_52_edited.jpg

HUSDESIGNER

Vi söker dig som vill hjälpa våra kunder att förverkligar sina husdrömmar! Du är engagerad och kreativ, har känsla för design av småhus och gillar att jobba i team. Tillsammans med våra kunder ritar du personliga och unika hus!

 

Du kommer att vara involverad från starten av ett byggprojekt, ibland får du en skiss och ibland bara tankar och önskemål kring planlösning. Under arbetets gång har du kontakt med kunden för att fånga förväntningar, bolla olika idéer och få återkoppling på dina förslag. Du  driver flera projekt parallellt och under resans gång blir du den viktiga länken mellan våra hussäljare och teamet som jobbar med projektering hela vägen fram till bygglovsansökan och lite till. 

 

Vi söker dig som har lämplig utbildning och erfarenhet, gärna från arbete med att rita småhus. Du har bra koll på alla bestämmelser, lagar och förordningar som gäller för bygglovshandlingar. Vi ser gärna att du har vana från 3D modellering, men det är inget krav. Eftersom vi jobbar i AutoCad och Vertex är det en fördel om du redan kan programmen, annars lär du dig snabbt. 

 

Tjänsten som Husdesigner är på heltid och tillsvidare (fast anställning) med placering i Vimmerby. Har du frågor om jobbet, mejla info@vimmerbyhus.se så återkommer vi och bokar in ett möte så snart vi kan.

 

Mejla din ansökan redan idag till info@vimmerbyhus.se eller före den 10 april.

Vi kommer boka in möten och intervjuer löpande så mejla gärna och berätta lite om dig själv och varför du skulle vilja jobba hos oss. Bifoga också ett cv som beskriver din bakgrund, utbildning och erfarenhet.

 

Vimmerbyhus har en lång tradition av att bygga unika hus, tillsammans med våra medvetna kunder skapar vi något personligt. Vi bygger miljövänliga hus med trästomme och olika fasader, vi inreder efter kundens önskemål med känsla för design och kvalité. Det går bra för oss och vi behöver förstärkning på flera stolar!

Vimmerbyhus Eken (utan bakgrund).png
bottom of page