top of page
2017-10-26-Ada-Treehouse_ChristianBoo_52_edited.jpg

BYGGNADSKONSTRUKTÖR

Vi söker dig som har erfarenhet från arbete med beräkning och konstruktion av villor, sommarhus och även lite större byggprojekt. Vi beräknar, ritar, konstruerar och bygger hus som vi anpassar, så långt det är möjligt, efter våra kunders önskemål. Det ena huset är inte det andra likt! 

 

Du gillar att arbeta självständigt, är kreativ och hittar smarta lösningar. Du tar ansvar för dina projekt samtidigt som du gillar samarbete och att vara en del av teamet. Tillsammans med våra erfarna konstruktörer och kollegor med olika bakgrund och erfarenhet från att bygga småhus löser du problem, hanterar utmaningar och skapar personliga drömhus. 

 

Har du utbildning och erfarenhet från beräkning och konstruktion inom småhustillverkning, tveka inte att höra av dig! Har du annan erfarenhet som du tycker är likvärdig eller tillräcklig för att du ska kunna ta nästa steg, hör av dig! 

 

Tjänsten som Konstruktör är på heltid och tillsvidare (fast anställning) med placering i Vimmerby. Har du frågor om jobbet, mejla info@vimmerbyhus.se så återkommer vi och bokar in ett möte så snart vi kan.

 

Mejla din ansökan redan idag till info@vimmerbyhus.se eller före den 10 april. 

Vi kommer boka in möten och intervjuer löpande så mejla gärna och berätta lite om dig själv och varför du skulle vilja jobba hos oss. Bifoga också ett cv som beskriver din bakgrund, utbildning och erfarenhet.

 

Vimmerbyhus har en lång tradition av att bygga unika hus, tillsammans med våra medvetna kunder skapar vi något personligt. Vi bygger miljövänliga hus med trästomme och olika fasader, vi inreder efter kundens önskemål med känsla för design och kvalité. Det går bra för oss och vi behöver förstärkning på flera stolar!

Vimmerbyhus Eken (utan bakgrund).png
bottom of page